V naši prodajni ponudbi lahko najdete naslednje vrste dvigal:

Za vsa našteta dvigala vam nudimo montažo, servisiranje, popravilo, obnovo in modernizacijo le teh.

Osebna dvigala

Brez osebnih dvigal si v  21. stoletju ne predstavljamo življenja. Nameščena so skoraj v vseh nepremičninah kot so stolpnice, bloki, bolnišnice, hoteli, poslovne stavbe, trgovine itd. Omogočajo nam dostop do vseh nivojev v stavbah.

Ponujamo vam električna in hidravlična osebna dvigala v različnih izvedbah:

  • notranja dvigala
  • zunanja dvigala
  • panoramska dvigala…

Izbirate lahko med različnimi oblikami, dimenzijami in barvami, ki jih prilagodimo vašim potrebam.

Osebna dvigala Maribor

Hišna dvigala

Da bo gibanje v vašem domu kvalitetno in hitro, da tudi v zrelih letih ne bo predstavljalo težav so na voljo hišna dvigala. Zaradi kvalitete gibanja se ljudje vse pogosteje odločajo za dvigalo tudi v svojih hišah.

Na voljo sta dva tipa hišnih dvigal, električno in hidravlično, v različnih izvedbah:

  • notranja dvigala
  • zunanja dvigala
  • panoramska dvigala …

Izbirate lahko med različnimi oblikami, dimenzijami in barvami, ki jih prilagodimo vašim potrebam.

Hišna dvigala Duolift

Dvigala za invalide

Dvigala za invalide so idealna rešitev za omogočanje mobilnosti in dostopa invalidom na vozičkih do vseh vrst objektov, od zasebnih (restavracije, banke, trgovine, pisarne)  in javnih ustanov (šole, uradi) do lastnega bivališča (hiša, stanovanje v večstanovanjskih zgradbah).

Mogoče jih je namestiti na ravna ali zavita stopnišča ali vertikalno ob steno in so primerne tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Kvaliteten material omogoča dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje. Montaža ploščadi je preprosta in hitra. Kakršnakoli gradbena dela zanjo po navadi niso potrebna. So varna in okolju prijazna.

Invalidska dvigala, dvižna ploščad,

Stopniščni stoli / stopniščni vzpenjalnik

Stopniščni stoli

Stopniščni stoli ali stopniščna dvigala so namenjena ljudem z gibalnimi ovirami, ki se težko povzpnejo ali spustijo po stopnicah.

S pomočjo stopniščnega stola se boste lahko ponovno aktivno in neodvisno gibali po vaši hiši.

Stopniščni stol je namenjen tako notranji kot zunanji uporabi. Naročite ga lahko za ravno ali zavito stopnišče.

Stopniščni vzpenjalec

Najmodernejši stopniščni vzpenjalec za invalide – ROBY je elektronsko voden mobilni pomočnik, ki vas bo udobno in varno popeljal preko stopnic in drugih višinskih ovir. Izdelan je iz okolju prijaznih materialov.

Uporabljati ga je mogoče tako v domačem kot tudi zunanjem okolju, brez trajne montaže. Je popolnoma mobilen pripomoček, zložljiv in primeren za vsak avtomobilski prtljažnik. Prilagojen je vsem vrstam ravnih stopnic in izdelan tako, da med uporabo ne poškoduje tal.

Stopniščni stoli stopniščni vzpenjalnik Duolift

Malotovorna dvigala

Malotovorna dvigalna so primerna za prevoz manjših tovorov. Primerna so za širok krog uporabnikov kot so restavracije, bolnišnice, laboratoriji, knjižnice, poslovne zgradbe itn.

Uporabljajo se na lokacijah, kjer se tovor na zelo visoki frekvenci prenaša ročno ali z vozički.  Malotovorna dvigala so zelo fleksibilna in so primerna tako za poslovno kot tudi domače okolje.

Tovorna dvigala in tovorne ploščadi

Za potrebe manipuliranja z težkim tovorom dobavljamo in montiramo tovorna dvigala in tovorne ploščadi, ki z svojo močno konstrukcijo delujejo v še tako zapletenih pogojih.

Primerna so za industrijske obrate, razna skladišča, trgovine, avtomobilske delavnice itn. kjer je delo brez njihove pomoči praktično nemogoče.


Zaupajo nam